Blog

Egy tökéletes világban mindannyian tágas irodákkal rendelkeznénk, amelyek körül nagy, világos ablakok lennének. A természetes fény segítségével boldogabbak és produktívabbak lennénk. Sajnos, nem mindig alakul így. Sokan egy fülkékben vagy ablaktalan irodákban ragadunk. Ha ez a helyzet az otthoni irodájában vagy a munkahelyén ne aggódjon, van...

Van egy ok, hogy a "rózsaszín" szóval írjuk le a pozitív helyzeteket - a rózsaszín szín egyszerűen boldoggá teszi az embereket! Ha szeretné, hogy otthonában némi vidám, boldog hangulat uralkodjon, gondolkodjon (a) rózsaszínben.

Amikor megkérdik Öntől, hogy milyenre szeretné otthonát , valószínűleg a meleg és otthonos szavakat fogja használni. Otthona menedéke a nyüzsgő világtól, egy buborék ahol Ön feltöltődhet és kipihenheti a mindennapok fáradalmait. Az ideális otthoni hangulat kialakításának egyik kulcspontja a megfelelő színpaletta kiválasztása. A lehetőségeket...

Amikor frissíteni szeretné otthona bármely szobájának kinézetét, a legfontosabb döntés az, hogy milyen legyen a fő falszín.

Egyik legnagyobb tévhit a kis terekkel kapcsolatban az, hogy a fehér vagy bézs színek jelenthetik az egyedüli színválasztékot. Azonban ez nem igaz! Kis helyiségek ideálisak mindenféle színre. A megfelelő szín mélységet és karaktert vihet egy kis helyiségbe anélkül, hogy sötétnek és komornak éreznénk azt.

Van az a mondás, hogy aki társasházban lakik a legfelső szinten, az a tetőtől ázik aki meg alsóbb szinteken lakik azt pedig a felső szomszéd áztatja el. Ugyanakkor családi házaknál is gondokat okozhat ha nedves foltok jelennek meg a falfelületeken. A beázás amikor történik elég ijesztő jelenség tud lenni, főleg ha nagyobb mennyiségű víz kíséretében...

Amint lenyűgözően frissen festett falai lesznek, szeretné, hogy így is maradjanak. Azért, hogy megakadályozza a por felhalmozódását a falakon érdemes mikronszálas kendőt, puha sörtéjű porszívótárcsát használni.

Ha egy olyan belső felújítást tervez amely gyorsan nyújt rendkívüli eredményeket, Tekintsen felfelé! Nézzük meg, hogy miként változtathatja meg a teret egy egyszerű mennyezetfestés, attól függetlenül, hogy a stílusa modern, eklektikus vagy akár hagyományos.

Ha valaha dolgozott irodában, tudja, hogy környezet nagy hatással van a munkamorálra.Tudatosan tervezett terek könnyebbé teszik a napi munkát. Nagy koncentrációt igénylő munkáknál csendesebb térre van szükség, míg egy értékesítéssel kapcsolatos munkánál élénkebb vibrálóbb térre lehet szüksége. Hasonló a koncepció a home office-nál is.

Sok ember azt mondhatná, hogy egy fehér falakkal teli szoba kicsit unalmas. Az igazság az, hogy a fehérnek semmiképpen sem kell unalmasnak érződnie! Egy teljesen fehér tér friss, modern és akár merész is lehet. Csak tudnia kell, hogyan válasszon a térhez megfelelő fehér árnyalatot.